julkaistu23.11.2017

Meillä on jälleen mahdollista ottaa uusia asiakkuuksia. Jos taloyhtiössänne on tarvetta hyvälle isännöitsijälle, niin kannattaa olla nopea. Ihan pienistä taloyhtiöistä emme kuitenkaan ole kiinnostuneita. Yhteydenotot toimitusjohtaja Mika Pouttuun, puh. 0500 562 118.

julkaistu 11.5.2016

Mika Poutulle on tänään myönnetty oikeus käyttää Auktorisoitu isännöitsijä – nimikettä.

 

julkaistu 11.5.2016

Toimistomme on suljettu tiistaina 17.5.2016. Olemme koulutuksessa.

 

julkaistu 29.12.2015:

Uusi asbestilainsäädäntö 1.1.2016 alkaen:  Osakasremonteissa ennen 1994 valmistuneissa rakennuksissa tulee selvittää purettavan rakenteen asbestit.  Lisätietoja isännöitsijältäsi.

 

bisnode-dB-luottoluokka-1-logo-2015Seinäjoen Isännöintikulma Oy:lle on myönnetty korkein mahdollinen luottoriskiluokitus.

Hoidamme asiakasyhtiöidemme talousasiat samalla tarkkuudella, kun oman yrityksemme asiat. Jälleen osoitus hyvästä työstä ja luottamuksesta aikaisemmin saamamme AAA-luokituksen lisäksi.

 

 

Seinäjoen Isännöintikulma Oy on mukana luotettavat kumppanit ohjelmassa. Lisätietoja www.tilaajavastuu.fi

Asunto-osakeyhtiölaki edellyttää, että osakkeenomistajan on ilmoitettava yhtiölle etukäteen kirjallisesti hallitsemassaan osakehuoneistossa suunnittelemastaan kunnossapitotyöstä. Ilmoitus osoitetaan yhtiön hallitukselle niin hyvissä ajoin, että hallitus ehtii käsitellä ilmoituksen (noin 1 kk ennen remontin alkamista). Ilmoitus on noudettavissa toimistoltamme sekä toimitettavissa sähköpostitse. Postin välityksellä toimitetuista lomakkeista veloitamme pienen toimitusmaksun.