Seinäjoen Isännöintikulma Oy tuottaa asiakkailleen luotettavaa ja ammattitaitoista isännöintiä Seinäjoen talousalueella. Vankan kokemuksen ja kattavan yhteistyöverkoston avulla asiakasyhtiödemme kiinteistöt säilyttävät arvonsa.

Suunnitelmallinen ja oikea-aikainen korjaaminen nostavat kiinteistöjen arvoa.

Noudatamme isännöinnissä hyvää isännöintitapaa, jonka ovat laatineet Isännöinnin Autorisointi ISA ry, Suomen Kiinteistöliitto ry ja Suomen Isännöintiliitto ry.


AJANKOHTAISTA!

2.9.2019
Toimistomme on avoinna arkisin klo 9 – 15.

23.12.2018
Olemme jälleen Keskuskadulla! Uusi osoitteemme on Keskuskatu 5, 60100 Seinäjoki.
Toimistomme on samassa rakennuksessa kuin Pihlajalinna ja Kotijoukkue. Löydät meidät Kassakulman ja Pihlajalinnan välissä olevalta kujalta.

ASSI-asiakassivujen sähköisen asioinnin välilehdeltä on nyt mahdollista tilata asiakirjoja. ASSIin kirjautuminen tapahtuu syöttämällä taloyhtiön nimestä vähintään neljä kirjainta ja valitsemalla oikean taloyhtiön. Kiinteistönvälittäjät! Muistakaa aina liittää tilaukseen toimeksiantosopimus!

ASSI-sivuille kirjautumisessa tunnistautuminen on vain hallituksen jäsenille!

Tarjoamme omille ja uusille asiakkaille isännöinnin lisäksi myös kiinteistöhuoltoa, yhteydenotot toimitusjohtaja Mika Pouttu/EP:n Kiinteistöhuolto Oy, puh. 0500 562 118. http://www.epkh.fi

Käy tykkäämässä Seinäjoen Isännöintikulmaa facebookissa!

https___www.tilaajavastuu.fi_wp-content_uploads_2015_04_luotettavakumppani_RGB_-jpg- (2)

jasenyrityslogo